Înscrierile se fac doar online, din  contul personal  QilinGong - acestea trebuie făcute înainte de a achita prima tranșă de plată.

Opțiuni tabără

1. Opțiunea Online Qigong Retreat 2023 – Zoom. Aceasta se referă la faptul că participarea la eveniment este numai online. Înscrierea se face din contul dvs QilinGong, alegând opțiunea Online- Zoom
Preț: 1150 lei
Meeting ID & Password: se primesc prin e-mail, după efectuarea plății și trimiterii Acordului GDPR scanat (exceptând situația în care l-ați furnizat anterior).

2. Opțiunea cu participare fizică.  Aceasta se referă la faptul că participarea la toate cele trei sesiuni de practică va avea loc fizic - împreună cu Maestrul și trainerii săi, împreună cu întreg grupul de practicanți.

Variante cazare

Puteţi alege să fiţi cazaţi la  Hotel Piatra Craiului*** / Bucegi***  sau să vă cazaţi pe cont propriu, iar preţurile le găsiţi mai jos.

Înscrierea se face din contul dvs QilinGong, alegând opțiunea Hotel Piatra Craiului 3***, Hotel Bucegi 3***   sau   Fără Cazare

Există 2 tipuri de camere double: cu 2 paturi sau cu un pat matrimonial (cu pilote separate), camere triple formate dintr-un pat matrimonial si unul de o persoană, oricare dintre acestea putând fi transformată în cameră single.

  1.  Preţuri cazare la HOTEL PIATRA CRAIULUI*** / BUCEGI*** –    Se achită în 4 tranșe

Cameră

Practicanţi *
RON / pers

Non practicanţi **
RON / pers

Single

6655

5135

Loc în Double

5115

3595

Loc în Triple

4765

3235

Loc în Triple - COPIL

1820

1820

 * preţurile includ:   practica qigong, cazare cu demipensiune, cina festivă, comision agentie, TVA 

** preţurile includ:  cazare cu demipensiune, cina festivă, comision agentie, TVA

 

Reduceri de preț:

  1. Copiii sub 12 ani au reducere numai dacă sunt în cameră triple împreună cu 2 adulți
  2. Dacă doi sau trei practicanți fac parte din aceeași familie, primul va achita pretul integral, iar ceilalți vor beneficia de o reducere la tranșa a 4-a de 775 lei

IMPORTANT!!!  Accesul la activitățile de agrement și SPA (piscina, sauna, jacuzzi) și alte activități recreative sunt contra cost. Găsiți gama de servicii și prețurile aferente, dând  click AICI           

  1. Cazarea pe cont propriu (opțiune alternativă):

Avans: 300 lei – nu mai târziu de 1 august!

Cazare şi masă

Practicanţi *
RON / pers

Non practicanţi **
RON / pers

pe cont propriu

2035

200

*  preţul include: practica qigong şi cina festivă

** preţul reprezintă cina festivă organizată sâmbăta, 26 august

IMPORTANT!!! Din cauza instabilității situației internaționale actuale (diferitele crize) și ținând cont de majorările prețurilor pentru materia primă, este posibilă, cu titlu excepțional, o majorare a costurilor pentru serviciile de masă, de maxim 85 lei/ per sejur (pt toate cele 11 zile), ce va fi comunicată până la data de 15 iulie 2023. 

NOTA

  • Opţiunile pentru tabăra de Qigong reprezintă pachete de servicii. La acest eveniment se participă integral și nu există preţuri separate per servicii. (Se achită  per tabără ca întreg, nu pentru un anumit număr de zile)
  • Repartizarea pe camere în Hotel Piatra Craiului și Bucegi*** se va face în ordinea sosirii.
    Numărul camerei şi locul rezervat sub forma sub care vă va fi comunicată prin e-mail, reprezintă un cod intern (ex.: H2*-D-C8L1). Numărul efectiv al camerei îl veţi obţine de la recepţie în momentul cazării.
  • Sunteţi rugaţi să completaţi camerele duble sau triple, pt a nu apărea necesitatea de a achita în regim de single.
  • Avansul se achită doar după ce aţi rezervat locurile online (doar prin transfer bancar, mandatul poștal nu este acceptat)