Toate condițiile de mai jos trebuie să fie îndeplinite pentru a putea participa la acest eveniment (Xi Sui Jing, Sibiu, România, 2023)

Condiții speciale necesare pentru participarea la Xi Sui Jing
La acest curs se va sta tot timpul aşezati pe sol, unul dintre scopurile acestui curs fiind familiarizarea cu paşii care trebuie întreprinşi pentru a ajunge să stăm în poziţia lotus, aşezaţi cu picioarele încrucişate.
Nu vor fi disponibile scaune, deci evaluaţi-vă corect posibilitatea fizică de a menţine această poziţie câteva ore zilnic timp de 5 zile.
Este bine să aveţi o pernă pe care să puteţi sta aşezaţi.
Ținuta obligatorie este cea de practică, lejeră; se practică fără încălțăminte, însă pentru meditația ceaiului este necesară o încălțăminte ușoară (papuci) sau o pereche de șosete mai groase.
Pentru sesiunile de Meditaţie mergând, practicată în parc, vă rugăm să aveţi la voi îmbrăcăminte şi încălţăminte adecvată.

Condiții de sănătate necesare pentru participarea la activitățile QilinGong

Pot participa persoanele ce sunt capabile să efectueze efort fizic de intensitate medie.

Există afecțiuni/condiții de sănătate pentru care participarea la activitățile QilinGong nu este indicată și drept urmare cei ce suferă de următoarele afecțiuni nu pot participa:
psihoze;
afecţiuni grave în stadiu avansat (cancer, insuficienţă renală, insuficienţă hepatică);
boli contagioase;
afecţiuni cardiace severe (insuficienţă cardiacă şi respiratorie, infarct miocardic, stenoze arteriale sau valvulare, cei cu stimulatoare cardiace, proteze valvulare, valve implantate etc);
în timpul sarcinii nu se poate participa la acest curs.

Documente necesare

*Toate aceste condiții trebuie să fie îndeplinite pentru a putea participa la acest eveniment (Xi Sui Jing, Sibiu, România, 2023)


Cont QilinGong – dacă nu ai mai participat la activitățile QilinGong, poți crea contul aici;

Acord GDPR – îl poți descărca aici și îl poți trimite semnat (scan sau poză după original) la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (daca l-ai trimis deja, acest pas nu este necesar);

Declarație pe proprie răspundere, sub semnătură – download aici;

Adeverință medicală, cu parafa și semnătura medicului de familie (consultul medical este obligatoriu pentru a participa la practica de qigong) – download aici.

Valabilitatea acestor 2 documente este de 2 luni de la data emiterii (deci, ambele documente trebuie să fie emise dupa 22 august 2023).

Toți practicanții vor preda formularele sus-menționate în format fizic la trainerii sălilor din oraşul vostru, iar cei care nu ajung, pot să le aducă în original în prima zi de curs.

Persoanelor care își exprimă dorința de a practica qigong în școala maestrului Lin Kai Ting, o dată cu înscrierea (online) la oricare dintre activitățile organizate de asociațiile / cluburile sportive de qigong membre în Federația Națională de Qigong din România, li se acordă calitatea de membru susținător, cu titlu provizoriu, (pe o perioadă de 3 luni), în asociația organizatoare sau în cea aflată în apropierea localității de domiciliu.
Pentru a deveni membru cotizant cu drepturi depline în asociație, este necesară depunerea unei cereri în acest sens, cf. Formularului ce poate fi descărcat din contul QilinGong personal (secțiunea Download).
Limita de vârstă pentru practicanți este de 75 de ani.


Informaţii:
Eugen Boldea – 0729 499 649
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.