Tabara de Qigong, Cheile Grădiștei, 16 – 27 august 2023 - Informații generale 1

Locaţie:   Cheile Grădiștei, Complexul hotelier Fundata. 

Perioada:  Începând de miercuri 16 august şi până sâmbătă 27 august, anul curent.

Informaţii: Tabăra QilinGong din această vară se va desfăşura în România, la Cheile Grădiștei, într-un loc desprins parcă din povești, în care se poate admira priveliștea Munților Piatra Craiului și a Bucegilor impunători. Acolo, în inima munților, ne putem bucura de liniște și condiții de practică excelente, în cadrul unui complex hotelier simplu, în stil alpin - Resortul Fundata. Accesul în acest loc, situat la 35 km de Brașov, 13 km de legendarul castel Bran și 5 km de stațiunea Moieciu, se face doar prin Cheile Grădiștei Moieciu, pe un drum privat.  

Situată la o altitudine de 1300 m, stațiunea se află în mijlocul unui peisaj spectaculos. De aici, poți admira 2 masive muntoase care te privesc pline de grandoare și te fac să meditezi la ce însemnă de fapt, să fii stabil precum un munte ...  

Qigong:   În fiecare zi se va participa la o practică matinală de Qigong în aer liber, sub directa îndrumare a Maestrului Lin Kai Ting, în apropierea hotelului. Maestrul va preda unele metode şi tehnici speciale, punctul central fiind Yi Jin Jing, sau Tehnica Transformării Tendoanelor.

Celelalte două sesiuni zilnice de practică vă vor aduce în fiecare zi lucruri noi, învățături înalte și meditații profunde. Veți constata că Qigong înseamnă de fapt, un mod și o filozofie de viață!

Transmisie Live & Inregistrări video. Toate sesiunile de practică vor fi transmise în direct online pe platforma zoom.us. De asemenea, se vor face înregistrări video ale tuturor sesiunilor de practică. Acestea vor fi oferite participanților online, iar celor prezenți în tabără, doar la cerere.

Rețineți! Dată fiind altitudinea la care se află stațiunea, este posibil ca semnalul să fie mai slab câteodată....

Adresa: Platforma online, zoom.us

Meeting ID & Password pentru accesul la sesiunile pe zoom le veți primi în data de 23 august ac. prin e-mail, după efectuarea plății și trimiterii Acordului GDPR scanat (exceptând situația în care l-ați furnizat anterior).

Atenție!                              

Nu vor avea loc meditații pentru vindecare.

Practica qigong nu înlocuieşte tratamentul medical, nu este o vindecare miraculoasă, ci este o activitate fizică şi mentală care se învaţă prin cursuri de specialitate, iar pentru a obţine rezultate, necesită a fi practicată zilnic.

Limita de vârstă pentru practicanți este de 75 de ani