Asociația de Qigong Galați

Președinte: Gabriel Puiu
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Tel.: 0757 07 0647 (persoană de contact: Doina Baștiurea)

Asociația de Qigong Galați s-a înființat și a început să se dezvolte din anul 2005, funcționând neîntrerupt și consecvent până în prezent. Odată cu aceasta, o întreagă comunitate a practicanților de qigong, care a crescut de la un an la altul, a depășit granițele fizice ale orașului de la Dunăre și chiar ale țării, incluzând grupuri de practicanți din Brăila, Focșani, Onești, München - Germania.

Consecvent, în vederea promovării principiilor de practică și moralitate ale școlii Qilingong, asociația a organizat cursuri de inițiere susținute de Maestrul Lin Kai Ting - fondatorul școlii, microcursuri de inițiere, demonstrații și cursuri de tehnici speciale, susținute de trainerii federali ai asociației cu scopul popularizării și practicării acestui stil unic.

În toată această perioadă, trainerii asociației au instruit sute de persoane în tehnicile școlii Maestrului și se dedică în continuare creării condițiilor și a mediului propice pentru practicarea tehnicilor și aprofundarea acestei cunoașteri străvechi, ce a fost primită de la Maestru, în scopul cultivării armoniei, sănătății, fericirii, longevității și prosperității.