Curs de Qigong pentru avansați - cu Maestrul Lin Kai Ting, 27 februarie - 5 martie 2023

Vă anunțăm că în perioada 27 februarie - 5 martie 2023 va avea loc Cursul de Qigong pentru avansați - unul din cele mai așteptate cursuri susținute de Maestrul Lin Kai Ting, adresat celor care-și doresc să dobândească sau să mențină un nivel înalt de practică în qigong. Cursul se va desfășura în București, la Sala Empire Events, str. Popa Lazăr 5-25, sector 2.

În cadrul acestui program de şapte zile, în binecunoscuta sa manieră, Maestrul va preda tehnici, metode și principii, care în tradiția chineză erau considerate secrete şi erau predate doar unui număr restrâns de discipoli merituoşi.

Înscrierile se pot face din contul personal QilinGong începând cu 1 februarie 2023. Accesul la înscrieri este condiționat de parcurgerea anterioară, în ultimii cinci ani, a unui curs de inițiere în qigong susținut de însuși Maestrul Lin Kai Ting, precum și de efectuarea a cinci (5) ședințe de practică la sală cu trainerii FNQR (concretizate în vize SPA), în perioada 24 ianuarie – 25 februarie a.c. Prețul cursului este de 2140 lei.

Vă atenționăm că la acest curs se va putea participa doar fizic (nu și on-line), cu respectarea strictă a condițiilor de acces enunțate la rubrica Condiții de participare