Tabara Internationala de Qigong - Albena 2022

Pentru a participa la această tabără aveţi două opţiuni.

1. Opțiunea Online Qigong Retreat 2022 – Zoom. Aceasta se referă la faptul că participarea la eveniment este numai online. Înscrierea se face din contul dvs QilinGong, alegând opțiunea Online- Zoom.
Meeting ID & Password se primesc prin e-mail, după efectuarea plății și trimiterea Acordului GDPR scanat (exceptând situația în care l-ați furnizat anterior).

2. Opțiunea cu participare fizică. Aceasta se referă la faptul că participarea la toate cele trei sesiuni de practică va avea loc fizic - împreună cu Maestrul și cu grupul de Organizatori.
Pentru aceasta opțiune, înscrierea se face din contul dvs QilinGong, alegând opțiunea Hotel Magnolia sau Fără Cazare.

Perioada: Începând de marți, 23 august, şi până sâmbătă, 3 septembrie 2022

Locația: Tabăra QilinGong din această vară se va desfăşura în premieră, în stațiunea Albena, din Bulgaria, deținătoare a Premiului Blue Flag pentru standarde înalte de curățenie, precum și a Certificatului Travelife pentru servicii durabile în hoteluri.

Situate la 900 de metri de plajă, în partea superioară a stațiunii Albena, Hotelurile Orchideya *** și Magnolia *** sunt înconjurate de un parc luxuriant cu vedere magnifică la mare și oferă acces la restaurant și piscină în aer liber.

Există atracții și pentru copii: o piscină pentru cei mici, un club și un loc de joacă.

La plajă se poate ajunge în doar câteva minute, deoarece o scară rulantă vă poartă către mare, scurtând drumul și, astfel, vă puteți bucura de o priveliște minunată, în timp ce coborâți.

Nu departe de Albena, la Balchik, puteți vizita Grădina Botanică și Palatul Reginei Maria (6,5 Km).

Un alt punct de atracție este Mânăstirea Aladzha, construită în sec. al XIII-lea, cu camere săpate în stâncă și locuită de călugării pustnici. Este una dintre cele 120 de mânăstiri din piatră situate pe țărmul mării.

Stațiunea este situată la 29 km de centrul orașului Varna și la 40 km de Aeroportul Varna, iar transferul de la aeroport, organizat de hotel/agenție, durează 30 min.

Qigong: În fiecare zi se va participa la o practică matinală de Qigong în aer liber, sub directa îndrumare a Maestrului Lin Kai Ting, chiar pe peluza din apropierea hotelului sau pe terenul generos ce se află la aprox 10 min. de acesta. Maestrul va preda unele metode şi tehnici speciale, punctul central fiind Yi Jin Jing, sau Tehnica Transformării Tendoanelor.

Celelalte două sesiuni zilnice de practică vă vor aduce în fiecare zi lucruri noi, învățături înalte și meditații profunde. Veți constata că a practica qigong înseamnă, de fapt, un mod de a fi și o filozofie de viață!

Atenție!

Nu vor avea loc meditații pentru vindecare.

Practica qigong nu înlocuieşte tratamentul medical, nu este o vindecare miraculoasă, ci este o activitate fizică şi mentală care se învaţă prin cursuri de specialitate, iar pentru a obţine rezultate, necesită a fi practicată zilnic.

Limita de vârstă pentru practicanți este de 75 de ani