Curs de initiere in Qigong, cu Maestrul Lin Kai Ting - 18-26 noiembrie 2023

Dacă aţi auzit despre QilinGong - Şcoala de Qigong fondată de Maestrul Lin Kai Ting, dacă vă doriți să învăţaţi aceste metode şi tehnici deosebit de avansate, chiar dacă sunteţi “boboci” în domeniu, iată aveţi marea ocazie de a fi intiţiaţi  direct de către Maestru, la  București.

Când se îmbină toamna cu iarna, în plină energie a transformării și a strălucirii naturii, Federația Națională de Qigong din România vă oferă un curs extraordinar: Cursul de inițiere în qigong susținut Maestrul Lin Kai Ting.

Timp de 9 zile, între 18 și 26 noiembrie, aveți ocazia deosebită de a învăța și de a primi inițierea direct de la Maestrul Lin Kai Ting, fondatorul Școlii și al stilului QilinGong.

Pentru întâlnirea cu Maestrul este obligatorie o pregătire specială, înainte de începerea cursului, în 18 noiembrie. Pentru întâlnirea cu Maestrul însă, este obligatorie o pregătire specială, în sălile de practică QilinGong. Veți putea practica împreună cu oricare dintre trainerii federali, mergând la diferitele săli și veți putea participa la cursurile de sală ce se organizează în această perioadă, după data de 5 octombrie ac.

Această practică anterioară are două scopuri principale:

  • Să vă familiarizeze cu noțiunile de bază în qigong: ce este qi-ul, care sunt caracteristicile qi-ului, ce principii se aplică în qigong;
  • Să vă ajute să vă pregatiți corpul fizic și energetic înainte de cursul Maestrului pentru a obține rezultate și mai bune când participați la acesta din urmă.

Înscrierile online au început în data de 15 octombrie 2023.

Dacă participați pentru prima dată la un astfel de curs, veţi avea surpriza descoperirii în mod real, “pe viu”, a unor ”realităţi” nebănuite! Veţi învăţa să vă redescoperiţi intuiţia, să o educaţi şi să o folosiţi.

Dacă ați mai fost cel puțin o dată la un astfel de curs și hotărâți să participați din nou, veți avea privilegiul să constatați că inițierea e un proces continuu.