Practica SPA-Av, respectiv SPOL-Av se va desfășura în perioada 23 ianuarie - 25 februarie.

Practica anterioară cursului Maestrului poate fi realizată doar cu participare fizică la sălile de practică (SPA).

În mod excepțional, participarea poate fi la practica online (SPOL), în cazul în care nu există în localitatea de reședință o sală de qigong afiliată la Federația Națională de Qigong din România (FNQR).

Această activitate de practică anterioară este obligatorie pentru toți cei care doresc să participe la Cursul de Qigong pentru avansați al Maestrului Lin Kai Ting.

SALĂ DE PRACTICĂ ANTERIOARĂ (SPA) – participare fizica pentru cei care practică cu trainer la sală, în orașul lor.

SALĂ DE PRACTICĂ ONLINE (SPOL) – participare online pentru cei care nu au trainer, respectiv sală, în orașul lor.

Sala de Practică Anterioară și Sala de Practică Online reprezintă activitățile anterioare Cursului de Qigong pentru avansați cu Maestrul Lin Kai Ting care are următorul scop:

  • Să vă ajute să vă pregătiți corpul fizic și energetic înainte de cursul Maestrului pentru a obține rezultate și mai bune când participați la acesta din urmă.

Ședințele de Practică Anterioară (fizic sau online) se pot face atât la sala de practică, cât și la cursurile trainerilor federali, în funcție de categoria de înscriere la care vă încadrați (Vezi Condiții de Participare). Puteți frecventa mai multe cursuri, mai multe săli, mai mulți traineri.

  1. Pentru SPA (Sala de Practică Anterioară) se va emite o Legitimație SPA care conține 5 spații pentru vize. Costul acestei legitimații este de 25 lei. Acest cost se adaugă la costul abonamentului de sală sau la costul cursului la care participați. 

Vizele se dau conform listei de echivalențe ședințe de mai jos.

Legitimațiile SPA sunt valabile la orice sală din cadrul FNQR, din orice oraș. Dacă practicantul vine de la o altă sală și are deja legitimațiile SPA, trainerul încasează costul practicii din ziua respectivă și pune codul său de bare, după ședința de practică, dacă aceasta a decurs fară incidente.

Declarațiile pe proprie răspundere, adeverințele medicale tip și, eventual acordurile GDPR, se predau la sala de practică.

 

  1. Pentru SPOL (Sala de Practica Online), veți fi luați în evidență de trainerul la ale cărui ședințe de practica, respectiv curs participați. Pentru aceasta practică, doritorii se înscriu la cursurile sau la practica ce se desfășoară online și primesc puncte de avizare conform listei de echivalențe de mai jos. Anunțați trainerul că v-ați înscris la Cursul de Qigong pentru avansați.

Toți cei care au practicat online în vederea cursului Maestrului, vor avea o scurtă întrevedere cu medicul desemnat de FNQR, în prima zi a cursului. 

Persoanele care participă online vor preda medicului, în original, în prima zi a cursului Maestrului: Declarațiile pe proprie raspundere, adeverințele medicale tip și, eventual acordurile GDPR (în original).

IMPORTANT: Mai jos găsiți echivalențele dintre numărul de ședințe de practică per curs și vizele din legitimațiile SPA, respectiv vizele SPOL.

ECHIVALĂRI CURSURI/SALĂ DE PRACTICĂ CU NUMĂRUL DE VIZE

Toate aceste activități sunt susținute de trainerii federali acreditați.

  1. O ședință la sala generală de practică = 1 viză
  2. Cursuri de sală –  se echivalează diferit pentru SPA

    Microcurs de Initiere in Qigong – 8 ședințe = 8 vize (echivalent pt. SPA)

    Brocardul de Aur – 10 ședințe = 9 vize

    Cele 6 Sunete  pentru Longevitate – 6 ședințe (4 zile) = 4 vize

    Cămașa de Fier – 7 ședințe = 7 vize

    Magia celor Șase Cercuri – 5 ședințe = 3 vize

    Yi Jin Jing – 12 ședințe = 10 vize

    Brocardul de Aur – Modul 2 & Yi Jin Jing Modul 2 – 1 ședință = 1 viză

    Alchimia internă (curs) & Cele 6 Sunete pentru Longevitate Modul 2 – 2 ședințe = 1 viză