Stagiu de practica intensiva si examinare traineri - iunie 2022

În prima jumătate a lunii noiembrie se organizează, prin Programul federal de examinare pentru evaluarea nivelului individual de practică Qigong, o nouă sesiune de examene pentru trainerii QilinGong consacrați, dar și pentru aspiranții la acest titlu.

Din 1992, de când a venit în România, Maestrul Lin Kai Ting a acordat o atenție deosebită formării trainerilor, cărora le-a împărtășit tehnicile și principiile ce stau la baza Qigong-ului, spre a se asigura că aceștia obțin un înalt nivel de măiestrie - kung fu.

La rândul său, Maestrul a fost inițiat și a lucrat sub îndrumarea unor maeștri renumiți pentru a-și desăvârși măiestria. În timp, în Școala QilinGong au crescut zeci de traineri care vor duce mai departe valorile străvechiului Qigong.

Anul acesta, oricine (cu condiția să fi participat la cel puțin un Curs de inițiere în Qigong susținut de Maestrul Lin Kai Ting - de 7 sau 9 zile) poate participa la examenele de evaluare. Sesiunea din această toamnă se va desfășura în două etape: pe 5 noiembrie (examen online - Probă practică 1) și între 10 – 13 noiembrie 2022 (Proba practică 2 - examen cu prezență fizică, în București).

În urma reexaminării trainerilor certificați și a examinării aspiranților, aceștia vor obține calitatea de traineri QilinGong - Jiao Lian, ceea ce le conferă dreptul de a preda în sălile de practică ale Federației Naționale de Qigong din România.

Veți putea obține unul dintre nivelurile: 5Ji, 4Ji, 3Ji, 2Ji și atestarea nivelului respectiv prin diplome ale Federației. De data aceasta, trainerii care nu au promovat anumite tehnici la stagiul din iunie pot susține examen chiar pentru o singură tehnică.

De asemenea, se pot promova și alte tipuri de probe și se pot obține diplome pentru: Ba Duan Jin - Brocardul în Opt Secțiuni, Yi Jin Jing - Tehnica Transformării Tendoanelor, Cele Șase Sunete pentru Longevitate, Magia celor Șase Cercuri.

Vă așteptăm cu drag să participați la sesiunea de examene din noiembrie 2022! Mult succes tuturor celor care doriți să deveniți, sau să vă mențineți calitatea de Qigong traineri - Jiao Lian - în cadrul Federației Naționale de Qigong din România!