Qigong & Turism

Din 17 octombrie inițiem o nouă formulă de a învăța și practica meditația, o combinație perfectă între beneficiile Meditației Qigong și frumusețea turismului.

Unde? La malul mării. Aici veți veni mai ales pentru a vă bucura din plin de energia specială a acesteia și pentru a afla lucruri noi... veți cocheta cu alte aspecte ale qi-ului...

Locul, mai exact? Master Lin Kai Ting's Qigong Center – QilinGong, în incinta Complexului Splendid din Eforie Sud.

Pentru început, aici se vor organiza săptămânal un fel de mini-vacanțe, ce vor avea în program diferite tipuri de Meditații Qigong, activități turistice, precum și o mini-croazieră pe mare, dacă vremea o va permite.

Prima serie, cea de debut, este între 17 octombrie – 23 octombrie 2022.

Îmbinarea activităților turistice (vizitarea unor obiective din zonă), cu Meditațiile specifice din Qigong, și cu croaziera pe mare, este un demers nou, ce va aduce relaxarea, cunoașterea locurilor pitorești, dar și cunoașterea zonelor mai profunde din ființa fiecăruia... momente de liniște și energie, binemeritate după o perioadă de lucru și stres cotidian.

Practica Qigong se va desfășura în două momente esențiale ale zilei: dimineața, la răsăritul soarelui și după-masa, către apus. Va fi condusă de traineri aleși special pentru astfel de momente. Activitatea principală va fi meditația, un moment de incursiune interioară și deschidere universală, o tehnică deosebit de puternică, cu efecte imediate: mental relaxat și trup revigorat, un țel care poate fi atins iată, în briza mării, la Eforie Sud.

Vă așteptăm cu drag să practicăm și să călătorim împreună!