Anul Nou Chinezesc 2024

Vă invităm să pășim cu încredere și speranță în Anul Dragonului de Lemn. În spiritul tradițiilor legate de semnul zodiacal chinezesc, acesta va fi un an al puterii, al norocului și al succesului și, totodată, al oportunităților privind creativitatea, creșterea și dezvoltarea.

Practica noastră în lume poate adăuga șanse și semnificații noi, prin descoperirea acelui dram de noroc necesar pentru a culege roadele semințelor bune cultivate cu intenția pură a inimilor noastre, în trecut.

Încă un pas, ne dorim să îl facem împreună în acest an, la Revelionul chinezesc. Așadar, vă așteptăm pe toți cei care doriți să veniți alături de noi, să sărbatorim în stilul nostru trecerea dintre ani.

Maestrul Lin Kai Ting este invitatul nostru de onoare!

Revelionul Chinezesc debutează cu deschiderea unei sticle de șampanie vineri, 9 februarie, la ora 18:00 fix, la restaurantul Riviera, din Parcul National, situat pe malul lacului, str. Basarabiei, nr. 23.

Vă puteți rezerva un loc din contul dvs QilinGong, în limita locurilor disponibile. Înscrierile devin active luni, 15 ianuarie 2024.

Vă așteptăm cu drag!