Curs de initiere in Qigong, cu Maestrul Lin Kai Ting - noiembrie 2022

Când se îmbină toamna cu iarna, în plină energie a transformării și a strălucirii naturii, Federația Națională de Qigong din România vă oferă un curs extraordinar: Cursul de inițiere în qigong susținut Maestrul Lin Kai Ting.

Timp de 9 zile, între 26 noiembrie și 4 decembrie, aveți ocazia deosebită de a învăța și de a primi inițierea direct de la Maestrul Lin Kai Ting, fondatorul Școlii și al stilului QilinGong.

Pentru întâlnirea cu Maestrul este obligatorie o pregătire specială, înainte de începerea cursului, în 26 noiembrie. Astfel, este necesar să practicați în prealabil în sălile de practică QilinGong.

Această practică anterioară are două scopuri principale:

  • Să vă familiarizeze cu noțiunile de bază în qigong: ce este qi-ul, care sunt caracteristicile qi-ului, ce principii se aplică în qigong;
  • Să vă ajute să vă pregatiți corpul fizic și energetic înainte de cursul Maestrului pentru a obține rezultate și mai bune când participați la acesta din urmă.

Înscrierile online încep în data de 15 octombrie 2022.

Dacă participați pentru prima dată la un astfel de curs, veţi avea surpriza descoperirii în mod real, “pe viu”, a unor ”realităţi” nebănuite! Veţi învăţa să vă redescoperiţi intuiţia, să o educaţi şi să o folosiţi.

Dacă ați mai fost cel puțin o dată la un astfel de curs și hotărâți să participați din nou, veți avea privilegiul să constatați că inițierea e un proces continuu.