Toate condițiile de mai jos trebuie să fie îndeplinite pentru a putea participa la acest eveniment (Tabăra Internațională de Qigong, Cheile Grădiștei, România, 2023)                   

Condiții de sănătate necesare pentru participarea la activitățile QilinGong

Pot participa persoanele ce sunt capabile să efectueze efort fizic de intensitate medie.

Există afecțiuni/condiții de sănătate pentru care participarea la activitățile QilinGong nu este indicată și drept urmare cei ce suferă de următoarele afecțiuni nu pot participa:

  • psihoze
  • afecţiuni grave în stadiu avansat (cancer, insuficienţă renală, insuficienţă hepatică)
  • boli contagioase
  • afecţiuni cardiace severe (insuficienţă cardiacă şi respiratorie, infarct miocardic, stenoze arteriale sau valvulare, cei cu stimulatoare cardiace, proteze valvulare, valve implantate etc)
  • femeile însărcinate, după luna a 4-a de sarcină

Documente necesare

*Toate aceste condiții trebuie să fie îndeplinite pentru a purtea participa la acest eveniment (Tabăra Internațională de Qigong, Cheile Grădiștei, România, 2023)

  • Cont QilinGong – dacă nu ai mai participat la activitățile QilinGong poți crea contul aici (link către creare cont);
  • Acord GDPR – îl poți descărca aici (link de download) și îl poți trimite semnat (scan sau poză după original) la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (daca l-ai trimis deja, acest pas nu este necesar
  • Declarație pe proprie răspundere, sub semnătură – download aici
  • Adeverință medicală, cu parafa și semnătura medicului de familie (consultul medical este obligatoriu pentru a participa la practica de qigong) – download aici

Valabilitatea acestor 2 documente este de 2 luni de la data emiterii (deci, ambele documente trebuie să fie emise dupa 20 iunie 2023).

Toți practicanții vor trimite formularele sus-menționate in format .pdf (scanate), pe e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  până  în data de 11 august 2023

Ambele formulare vor fi predate în original,  în prima zi a taberei, și se vor viza de către medicul federației după o scurtă întrevedere. (fiind trimise în prealabil prin e-mail – obligatoriu!)

Persoanelor care își exprimă dorința de a practica qigong în școala maestrului Lin Kai Ting, odată cu înscrierea (online) la oricare dintre activitățile organizate de asociațiile / cluburile sportive de qigong membre în Federația Națională de Qigong din România, li se acordă calitatea de membru susținător, cu titlu provizoriu, (pe o perioadă de 3 luni), în asociația organizatoare sau în cea aflată în apropierea localității de domiciliu.

Pentru a deveni membru cotizant cu drepturi depline în asociație, este necesară depunerea unei cereri în acest sens, cf. Formularului ce poate fi descărcat din contul QilinGong personal (secțiunea Download).

Limita de vârstă pentru practicanți este de 75 de ani. 

Informaţii:

            Melania Țiulete        +40 769 055 995                   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

           Monica Onea          + 40 769 055 990                   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.