Curs Xi Sui Jing - Sibiu, 18-22 octombrie 2023

Un curs special, deschis tuturor practicanților QilinGong care stăpânesc tehnica Yi Jin Jing și o practică de cel puțin un an, cu perseverență... Ca o excepţie, anul acesta pot participa și cei care abia au învățat Yi Jin Jing, în tabăra de la Cheile Grădiștei, cu condiția să practice zilnic, până începe acest curs de Xi Sui Jing.

Cursul va avea loc în Sibiu și de asemenea, se va transmite live online, pe zoom. Înscrierile pentru zoom vor fi active din seara de 27 septembrie.

Inițierea în Xi Sui Jing va fi însoțită de Tea Meditation, sau meditația ceaiului – metodă pentru eliminarea anxietății.

Xi Sui Jing - metoda de Curățare și Purificare a Măduvei Osoase și a Creierului, este o metodă secretă de qigong, provenind de la Templul Shaolin. Aceasta este una dintre cele mai prețuite practici interne Wugong ale călugărilor Shaolin.

Efectele sunt uimitoare, dacă se practică împreună cu Yi Jin Jing, adică alăturând cele două tehnici - Transformarea Tendoanelor și Purificarea Măduvei, așa cum au fost lăsate de însuși Bodhidharma discipolilor săi.

Practicarea Xi Sui Jing duce la curățarea și purificarea nu numai a corpului, ci și a minții, prin reglarea și creșterea energiei interne a organismului [Qi], a sângelui, fluidelor și nutrienților.

Cursul de Xi Sui Jing predat de Maestrul Lin Kai Ting se adresează numai celor care au practicat tehnica Yi Jin Jing timp de cel puțin un an, în mod perseverent. Excepţie – cei care au învăţat Yi Jin Jing în Tabăra de Qigong cu Maestrul Lin Kai Ting în august 2023 şi de atunci practică zilnic această tehnică.

Un curs intensiv timp de 5 zile, desfăşurat astfel: câte o sesiune de inițiere în Xi Sui Jing de miercuri până vineri și cu câte două sesiuni sâmbătă și duminică, însoțite de Tea Meditation (Meditația ceaiului) în timpul pauzelor.