Practica anterioară cursului Maestrului poate fi realizată doar cu participare fizică la sălile de practică (SPA).

În mod excepțional, participarea poate fi la practica online (SPOL), în cazul în care nu există în localitatea de reședință o sală de qigong afiliată la Federația Națională de Qigong din România (FNQR).

Această activitate de practică anterioară este obligatorie pentru toți cei care doresc să participe la Cursul de Inițiere în Qigong al Maestrului Lin Kai Ting.

SALĂ DE PRACTICĂ ANTERIOARĂ (SPA) – participare fizica pentru cei care practică cu trainer la sală, în orașul lor.

SALĂ DE PRACTICĂ ONLINE (SPOL) – participare online numai pentru cei care nu au trainer, respectiv sală, în orașul lor.

Sala de Practică Anterioară și Sala de Practică Online reprezintă activitățile anterioare Cursului de Inițiere în Qigong cu Maestrul Lin Kai Ting care au următoarele scopuri:

  • Să vă familiarizeze cu noțiunile de bază în qigong: ce este qi-ul, care sunt caracteristicile qi-ului, ce principii se aplică în qigong;
  • Să vă ajute să vă pregătiți corpul fizic și energetic înainte de cursul Maestrului pentru a obține rezultate și mai bune când participați la acesta din urmă.

Ședințele de Practică Anterioară (fizic sau online) se pot face atât la sala de practică, cât și la cursurile trainerilor federali, în funcție de categoria de înscriere la care vă încadrați (Vezi Condiții de Participare). Puteți frecventa mai multe cursuri, mai multe săli, mai mulți traineri.

  1. Pentru SPA (Sala de Practică Anterioară) se vor emite 2 Legitimații SPA care conțin câte 5 spații pentru vize fiecare (în total 10 spații). Costul acestor 2 legitimații este de 50 lei. Acest cost se adaugă la costul abonamentului de sală sau la costul cursului la care participați. În josul paginii găsiți un exemplu de descriere a costului cumulat.

Vizele se dau conform listei de echivalențe ședințe de mai jos.

Legitimațiile SPA sunt valabile la orice sală din cadrul FNQR, din orice oraș. Dacă practicantul vine de la o altă sală și are deja legitimațiile SPA, trainerul încasează doar costul practicii din ziua respectivă și pune codul său de bare, după ședința de practică, dacă aceasta a decurs fară incidente.

Declarațiile pe proprie răspundere, adeverințele medicale tip și, eventual acordurile GDPR, se predau la sala de practică (și sunt valabile la oricare dintre sălile școlii).

  1. Pentru SPOL (Sala de Practica Online), veți fi luați în evidență de trainerul la ale cărui ședințe de practică, respectiv curs, participați. Suma datorată pentru SPOL (luare în evidență, monitorizare practica, etc) este de 50 lei. Pentru aceasta practică, doritorii se înscriu la cursurile sau la practica ce se desfășoară online și primesc puncte de avizare conform listei de echivalențe de mai jos.

Toți cei care au practicat online în vederea cursului Maestrului, vor avea o scurtă întrevedere cu medicul desemnat de FNQR, în prima zi a cursului. Acolo se va achita și suma datorată pentru SPOL (50 lei).

Persoanele care participă online vor preda medicului, în original, în prima zi a cursului Maestrului: Declarațiile pe proprie raspundere, adeverințele medicale tip și, eventual acordurile GDPR (în original).

IMPORTANT: Mai jos găsiți echivalențele dintre numărul de ședințe de practică per curs și vizele din legitimațiile SPA, respectiv vizele SPOL.

ECHIVALĂRI CURSURI/SALĂ DE PRACTICĂ CU NUMĂRUL DE VIZE

Toate aceste activități sunt susținute de trainerii federali acreditați.

  1. O ședință la sala generală de practică = 1 viză
  2. Cursuri de sală –  se echivalează diferit pentru SPA

**    MicroCurs de Inițiere în Qigong – 8 ședințe = 8 vize (echivalent pt. SPA)

**    Brocardul de Aur – 10 ședințe = 9 vize

**    Cele 6 Sunete  pentru Longevitate – 6 ședințe (4 zile) = 4 vize

**    Cămașa de Fier – 7 ședințe = 7 vize

**    Magia celor Șase Cercuri – 5 ședințe = 3 vize

         Yi Jin Jing – 12 ședințe = 10 vize

         Brocardul de Aur – Modul 2 & Yi Jin Jing Modul 2 – 1 ședință = 1 viză

         Alchimia internă (curs) & Cele 6 Sunete pentru Longevitate Modul 2 – 2 ședințe = 1 viză

Nota: La cursurile marcate cu două steluțe (**), pot participa începători, persoane care iau contact prima dată cu Qigong-ul.

 

Exemplu de cost cumulat

  1. Sala generală de practică – Exemplificare pentru abonament lunar (4 ședințe/lună)

8 ședințe necesare  -->  2 luni (adică la prețul pentru 2 abonamente adăugați 50 lei). 

De exemplu:  Dacă un abonament lunar pentru 4 ședințe, 1 dată pe săptămână ar fi 100 lei,  pentru 2 luni ar fi 200 lei. La aceasta se adaugă 50 lei pentru legitimații. În consecință, practicantul achită 250 lei pentru 8 ședințe.