Info generale

Dragi practicanți Qigong

2024 este primul an al unei noi perioade, care va dura 20 de ani. Este și Anul Dragonului, care înseamnă "putere".

Ne vom confrunta cu noi provocări. Le vom face față cu atitudini noi.

Datorită nouă, lumea va fi mai frumoasă. Pe măsură ce ne schimbăm noi, și lumea se va schimba.

Astfel, am o dorință pentru voi: ziua și fapta bună. Faceți-o pas cu pas, fără a vă aștepta la răsplată - un zâmbet, un cuvânt bun, o intenție bună, etc.

Făcând asta, veți fi mai sănătoși și cu bunăstare, mai fericiți și înțelepți.

Master Lin Kai Ting

Dear Qigong Practitioners

2024 is the first year of a new era which will last 20 years. It is also The Year of the Dragon, which means "power".

We will face new challenges with our new attitudes.

Because of us, the world will be more beautiful. As we change ourselves, the world will be changed.

So, I have a wish for you: one day, one good deed. Do it bit by bit, without expecting reward - a smile, a kind word, a good intention etc.

By doing so, you will be healthier, wealthier, happier and wiser.

Master Lin Kai Ting

QilinGong Annual Games 2023

www.qilingonggames.com

Te invităm să te alături unui eveniment inedit marca QilinGong – primul festival dedicat exclusiv qigongului din România. Acest eveniment cultural este menit să popularizeze qigongul şi să sprijine comunitatea locală de qigong – în acest an cea din Mediaş –, prin participarea atât a publicului larg, cât şi a practicanţilor QilinGong din alte oraşe la o serie de evenimente interesante.

Dacă e prima dată când iei contact cu qigongul, vom avea evenimente unde poţi să ne cunoşti şi să vezi ce poate să aducă benefic qigongul în viaţa ta, cum este, de exemplu, conferinţa de deschidere cu tema: “Metodele energetice chinezeşti şi relaţia minte-corp”. De asemenea, am pregătit ateliere creative unde pot participa atât adulţii, cât şi copiii. Te rugăm să îţi creezi cont şi să te înscrii din acest cont la eveniment, dacă doreşti să apari pe listele participanţilor la festival şi să ai acces la toate evenimentele. Găseşti detalii pe www.qilingonggames.com

Te invităm să te înscrii din contul personal QilinGong, ca şi concurent sau ca participant (include pe cei care iau prima dată contact cu qigongul nostru, cât şi practicanţii QilinGong).

Dacă doreşti să îţi verifici nivelul de practică, te poţi înscrie în calitate de concurent la Întreceri, caz în care te aşteaptă două zile destul de pline. Cu toate acestea, am lăsat timp suficient în program şi pentru alte activităţi sociale şi de vizitare. Nu ezita, pregătim premii surpriză!

Dacă eşti dintre practicanţii Şcolii noastre, înscrie-te ca participant. Festivalul e o ocazie excelentă să mai afli informaţii noi, să cunoşti oameni noi din cadrul Şcolii, să practici şi, nu în ultimul rând, să te distrezi. Vom avea tur ghidat al oraşului şi ne dorim să organizăm şi o petrecere.

Programul complet, opţiunile de cazare (atenţie, la unele se va plăti anticipat până în 30 septembrie, deoarece din 1 octombrie se măresc preţurile), premiile şi toate celelalte detalii, inclusiv legate de înscriere, le găseşti pe site-ul www.qilingonggames.com.

Te aşteptăm cu drag!

Echipa QilinGong Annual Games

 

 

Întâlnirea cu Maestrul Lin Kai Ting (noiembrie 2004) avea să-mi ofere o ancoră extraordinară aici, pe Pământ, care m-a purtat (și încă mă poartă) spre adâncurile cele mai tainice ale potențialului care există în oameni (și în întregul Univers).

Licențiată în Business și Psihologie, cu studii completate prin două programe masterale (Pedagogie și Psihologie), psiholog clinician și psihoterapeut, am devenit formator și trainer Qigong în cadrul Federației Naționale de Qigong din România în 2012.

Toată cunoașterea (academică si experiențială) m-au ajutat sa fiu un ambasador al “Educației pentru viață” (particip în proiecte medicale, proiecte educaționale, cu apariții în presa scrisă și audio-TV). Întregul parcurs educațional, profesional se aliniază armonios cu felul meu de a fi. Cred în tehnicile de Qigong, am văzut rezultatele (inclusiv în proiectele în care am avut instrumente de urmărire a evoluției sănătății, calității vieții celor implicați). Cu adevarat Qigong este o șansă de a trăi frumos, în Bine și Adevăr, de a da sens vieții noastre, de a ne onora drepturile și responsabilitățile ca oameni, de a face posibil ca raiul să existe aici, pe Pământ.

Ce aș mai putea spune despre mine ca trainer Qigong? Lucrurile pe care le-am descoperit prin exerciții mi-au transformat călătoria pe Pământ în pelerinaj, iar eu am devenit din simplu căutător de sensuri, un slujitor al potentialului omenesc.

Pentru toate darurile care mi-au fost îngăduite mergând pe această cale, a Qigong-ului, pentru toți oamenii întâlniți, pentru experiențele trăite, simt recunoștință și vă aștept să contribuim împreună, prin practică, la o viață mai bună: a noastră și a celor din jur!


Cu respect,
Geta Săndulescu

Detalii de contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel. 0722415454

 

 

Tabara de Qigong, Cheile Grădiștei, 16 – 27 august 2023 - Informații generale 1

Locaţie:   Cheile Grădiștei, Complexul hotelier Fundata. 

Perioada:  Începând de miercuri 16 august şi până sâmbătă 27 august, anul curent.

Informaţii: Tabăra QilinGong din această vară se va desfăşura în România, la Cheile Grădiștei, într-un loc desprins parcă din povești, în care se poate admira priveliștea Munților Piatra Craiului și a Bucegilor impunători. Acolo, în inima munților, ne putem bucura de liniște și condiții de practică excelente, în cadrul unui complex hotelier simplu, în stil alpin - Resortul Fundata. Accesul în acest loc, situat la 35 km de Brașov, 13 km de legendarul castel Bran și 5 km de stațiunea Moieciu, se face doar prin Cheile Grădiștei Moieciu, pe un drum privat.  

Situată la o altitudine de 1300 m, stațiunea se află în mijlocul unui peisaj spectaculos. De aici, poți admira 2 masive muntoase care te privesc pline de grandoare și te fac să meditezi la ce însemnă de fapt, să fii stabil precum un munte ...  

Qigong:   În fiecare zi se va participa la o practică matinală de Qigong în aer liber, sub directa îndrumare a Maestrului Lin Kai Ting, în apropierea hotelului. Maestrul va preda unele metode şi tehnici speciale, punctul central fiind Yi Jin Jing, sau Tehnica Transformării Tendoanelor.

Celelalte două sesiuni zilnice de practică vă vor aduce în fiecare zi lucruri noi, învățături înalte și meditații profunde. Veți constata că Qigong înseamnă de fapt, un mod și o filozofie de viață!

Transmisie Live & Inregistrări video. Toate sesiunile de practică vor fi transmise în direct online pe platforma zoom.us. De asemenea, se vor face înregistrări video ale tuturor sesiunilor de practică. Acestea vor fi oferite participanților online, iar celor prezenți în tabără, doar la cerere.

Rețineți! Dată fiind altitudinea la care se află stațiunea, este posibil ca semnalul să fie mai slab câteodată....

Adresa: Platforma online, zoom.us

Meeting ID & Password pentru accesul la sesiunile pe zoom le veți primi în data de 23 august ac. prin e-mail, după efectuarea plății și trimiterii Acordului GDPR scanat (exceptând situația în care l-ați furnizat anterior).

Atenție!                              

Nu vor avea loc meditații pentru vindecare.

Practica qigong nu înlocuieşte tratamentul medical, nu este o vindecare miraculoasă, ci este o activitate fizică şi mentală care se învaţă prin cursuri de specialitate, iar pentru a obţine rezultate, necesită a fi practicată zilnic.

Limita de vârstă pentru practicanți este de 75 de ani

 

Salutare, Om frumos!

Numele meu este Monica Cosma și am aflat despre Qigong în anul 2010 de la o colegă dragă de birou care practica tehnicile acestei arte. Abia dupa 3 ani a sosit momentul să mă alătur și eu (din nevoia de a căuta soluții pentru provocările acelei perioade) astfel, am participat la cursurile trainerilor, iar mai apoi la cele ale Maestrului Lin Kai Thing, precum și la aproape toate taberele susținute de dansul atât în țară cât și în afara ei. Cu fiecare curs pe care îl parcurgeam, descopeream noi valențe, prioritățile și valorile mi se schimbau și totul începea să prindă sens și să capete claritate. Am înțeles că Qigong-ul nu este numai pentru trup, ci și pentru minte și suflet, este un mod de viață, arta de a trăi în armonie cu tine și cu tot Universul, în sănătate, bucurie și iubire.

De profesie sunt economist, dar de câțiva ani am hotărat să las în urmă această carieră și să adaug un plus de culoare, creativitate și frumos vieții mele, astfel, am dat naștere unui atelier de artă florală, unde zilnic împletesc povești cu Flori de Vis.
Începând cu acest an am devenit trainer acreditat al Federației Naționale de Qigong din România și țelul meu este acela de a împărtăși cu tine cât mai multe lucruri, tehnici și principii ale Qigong-ului învățate de la un maestru veritabil.

Dacă îți dorești și tu să îți cultivi viața, să aduci un plus de sănatate, energie, înțelepciune și armonie, te aștept cu drag să ne cunoaștem și să practicăm împreună.

Detalii de contact : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; tel :0722.437.131

Caută în site

Go to Top