Info generale

Întâlnirea cu Maestrul Lin Kai Ting (noiembrie 2004) avea să-mi ofere o ancoră extraordinară aici, pe Pământ, care m-a purtat (și încă mă poartă) spre adâncurile cele mai tainice ale potențialului care există în oameni (și în întregul Univers).

Licențiată în Business și Psihologie, cu studii completate prin două programe masterale (Pedagogie și Psihologie), psiholog clinician și psihoterapeut, am devenit formator și trainer Qigong în cadrul Federației Naționale de Qigong din România în 2012.

Toată cunoașterea (academică si experiențială) m-au ajutat sa fiu un ambasador al “Educației pentru viață” (particip în proiecte medicale, proiecte educaționale, cu apariții în presa scrisă și audio-TV). Întregul parcurs educațional, profesional se aliniază armonios cu felul meu de a fi. Cred în tehnicile de Qigong, am văzut rezultatele (inclusiv în proiectele în care am avut instrumente de urmărire a evoluției sănătății, calității vieții celor implicați). Cu adevarat Qigong este o șansă de a trăi frumos, în Bine și Adevăr, de a da sens vieții noastre, de a ne onora drepturile și responsabilitățile ca oameni, de a face posibil ca raiul să existe aici, pe Pământ.

Ce aș mai putea spune despre mine ca trainer Qigong? Lucrurile pe care le-am descoperit prin exerciții mi-au transformat călătoria pe Pământ în pelerinaj, iar eu am devenit din simplu căutător de sensuri, un slujitor al potentialului omenesc.

Pentru toate darurile care mi-au fost îngăduite mergând pe această cale, a Qigong-ului, pentru toți oamenii întâlniți, pentru experiențele trăite, simt recunoștință și vă aștept să contribuim împreună, prin practică, la o viață mai bună: a noastră și a celor din jur!


Cu respect,
Geta Săndulescu

Detalii de contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel. 0722415454

 

 

Salutare, Om frumos!

Numele meu este Monica Cosma și am aflat despre Qigong în anul 2010 de la o colegă dragă de birou care practica tehnicile acestei arte. Abia dupa 3 ani a sosit momentul să mă alătur și eu (din nevoia de a căuta soluții pentru provocările acelei perioade) astfel, am participat la cursurile trainerilor, iar mai apoi la cele ale Maestrului Lin Kai Thing, precum și la aproape toate taberele susținute de dansul atât în țară cât și în afara ei. Cu fiecare curs pe care îl parcurgeam, descopeream noi valențe, prioritățile și valorile mi se schimbau și totul începea să prindă sens și să capete claritate. Am înțeles că Qigong-ul nu este numai pentru trup, ci și pentru minte și suflet, este un mod de viață, arta de a trăi în armonie cu tine și cu tot Universul, în sănătate, bucurie și iubire.

De profesie sunt economist, dar de câțiva ani am hotărat să las în urmă această carieră și să adaug un plus de culoare, creativitate și frumos vieții mele, astfel, am dat naștere unui atelier de artă florală, unde zilnic împletesc povești cu Flori de Vis.
Începând cu acest an am devenit trainer acreditat al Federației Naționale de Qigong din România și țelul meu este acela de a împărtăși cu tine cât mai multe lucruri, tehnici și principii ale Qigong-ului învățate de la un maestru veritabil.

Dacă îți dorești și tu să îți cultivi viața, să aduci un plus de sănatate, energie, înțelepciune și armonie, te aștept cu drag să ne cunoaștem și să practicăm împreună.

Detalii de contact : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; tel :0722.437.131

 • Sala de practică
  Str. Nicolae Balcescu, nr. 11
  Luni, Miercuri, Vineri - 19:00-21:00
  Trainer: Gabriel Puiu
  Detalii de contact: 0740 090 405, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Curs de Craciun 2022, cu Maestrul Lin Kai Ting

Vești bune pentru practicanții QilinGong! Intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarna încărcați cu energia specială și inspirați de învățăturile transmise de Maestru cu ocazia Cursului de Crăciun, ce se va desfășura în perioada 15 - 18 decembrie 2022 în Sibiu, la hotelul Împăratul Romanilor.

Detaliile pentru înscriere pot fi descarcate de aici:

 • Sala de Sport Universitatea “Babeș-Bolyai”, Extensia Sighetul Marmației
  Str. Avram Iancu nr. 6
  Joi - 18:30-20:30
  Trainer: Horia Horotan
  Detalii de contact: 0741 117 459, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / Gabriela Varhanyovszki: 0740 781 455

Caută în site

Go to Top