Stagiu de practica intensiva si examinare traineri - iunie 2022

Luna iunie aduce mult așteptatul stagiu destinat reexaminării trainerilor Școlii QilinGong, precum și al examinării aspiranților la calitatea de trainer QilinGong. Acestea dau dreptul de a preda în sălile de practică ale Federației Naționale de Qigong din România (FNQR).

În plus, anul acesta, oricine (sub condiția să fi participat la cel puțin un curs de inițiere în qigong susținut de Maestrul Lin Kai Ting - 7 sau 9 zile), poate participa la examenele de verificare a nivelului atins în practica de qigong.

Stagiul este organizat în cadrul Programului federal de examinare pentru evaluarea nivelului individual de practică qigong și se va desfășura în două etape: sâmbătă 4 iunie (examen online) și în perioada 15 – 25 iunie 2022 (examen și stagiu cu prezență fizică).

Veți putea obține unul dintre nivelurile: 5Ji, 4Ji, 3Ji, 2Ji, 1Ji și atestarea acestuia prin diplome ale Federației (FNQR).

În urma acestor examene, atingând un anumit nivel de practică, puteți obține avizul Maestrului pentru a împărtăşi şi altora, în mod corect, metodele şi tehnicile QilinGong învăţate, devenind traineri federali de qigong, Jiao Lian, pentru prima dată, ca aspiranți, sau vă puteți menține această calitate trecând prin reevaluări și reexaminări, ca traineri.

Totodată, în cadrul acestui stagiu, timp de 4 zile, veți putea practica intensiv, sub directa îndrumare a Maestrului.

Informații: Melania Țiulete - 0769 055 995; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Condiții participare și certificare

Examene

Program

Înscrieri, cazare și plăți